Інвестиції у нерухомість

Інвестиції у нерухомість

Як не лише зберегти, а й примножити наявні кошти у такому нестабільному на сьогодні фінансовому просторі?

Таке питання постійно виникає у бізнесменів, які переймаються майбутнім. А тому цілком обґрунтовано виникає момент, коли потрібно визначитись, куди, як і наскільки комфортно вкладати гроші. Безперечним фаворитом у цьому сенсі завжди було інвестування в нерухомість.

Нерухомість: перспектива та дохід

Реалії українського ринку нерухомості на сьогоднішній день такі, що вони вже стали дуже привабливими для тих, хто хоче подбати про своє майбутнє, майбутнє своїх дітей та свого бізнесу.

Ціни на нерухомість завжди були цікаві своєю перспективною привабливістю навіть за не дуже доступних обставин, тому що інвестор завжди має можливість продати свою нерухомість, не втративши максимальні активи.

Минулого року статистика це доводить, демонструючи очевидний потенціал українського ринку інвестицій в об'єкти нерухомості.

Так, наприклад, в Україні в 2018 році насправді вийшли такі очевидні показники як:

  • окупність інвестицій у нерухомість – приблизно 7-10 років;
  • доходність від них – від 12% до 15% річних;
  • Стабільна (некритична) стійкість цін.

У зв'язку з цим кожен інвестор має можливість визначитися, в який вид нерухомості він може вигідно вкладати свої кошти.

У будь-якому випадку це будуть активи з високими доходами. Незалежно від того, до якого саме виду комерційної нерухомості будуть спрямовані інвестиції (у виробничу, торгову, складську чи офісну), слід враховувати безліч факторів, які вплинуть на її прибутковість.

Найважливіші – це:

  • місце розташування об'єкта, що інвестується,
  • наявність поблизу об'єктів подібного призначення (тут цілком правомочно сказати про конкурентність бізнесу);
  • належність до первинного чи вторинного ринку;
  • ступінь готовності об'єкта до повноцінного функціонування;
  • надійність забудовника/власника з юридичного погляду.

Куди, як і з ким безпечно інвестувати у нерухомість?

Цілком очевидно, що передбачливість та далекоглядність у виборі об'єкта для інвестицій є першочерговим завданням. Але як не загубитися у великій кількості пропозицій та не стати заручником несумлінних партнерів?

Для цього необхідно з серйозністю поставитися до підбору найбільш інвестиційно-привабливих об'єктів. Таку послугу найчастіше пропонують професійні агенції нерухомості, які цінують свою репутацію, а тому пропонують своїм партнерам лише найкращі варіанти для інвестицій.

У комплексі послуг інвестор у разі отримує від агентства:

  • оцінку привабливості об'єкта інвестування;
  • повноцінне проведення технічної та фінансової експертизи;
  • професійний супровід угоди;
  • співробітництво з юристами-професіоналами, які зможуть правильно оцінити надійність об'єкта, що інвестується.

Агентство заздалегідь прораховує всі варіанти та ризики, а тому може стати найкращим способом збереження та збільшення доходу від нерухомості для своїх партнерів.

І якщо у вас вже є вивірене бажання реалізувати свої інвестиції в нерухомість, то найбільш логічним буде звернення до професіоналів, які позитивно і стабільно зарекомендували себе в цьому сегменті ринку. Таким для інвесторів може стати агентство нерухомості «Маяк».

Ми маємо можливість реалізувати ваші плани та запропонувати фінансово привабливі об'єкти нерухомості Києва від перевірених забудовників, а також збільшити прибутковість ваших вкладень.