ЖК Каховська

    ЖК Каховська
    Забудовник
    Київміськбуд
    Клас житла
    Комфорт
    Ціна
    від 1395 €/м²
    Ціна
    від 56,030 ₴/м²
    Ціна
    від 1300 $/м²
    Кількість квартир
    2580
    Кількість будинків
    5
    Стіни
    Цегла
    Утеплення
    Мінеральна вата
    Опалення
    Центральне
    Паркінг
    Підземний
    Висота стелі
    3.00м
    Технологія будівництва
    Монолітний каркас
    Закрита територія
    Ні
    Внутрішнє оздоблення
    Чорнова обробка

      Про житловий комплекс

      ЖК "Каховська" розташований у Дніпровському районі Києва за адресою вул. Каховська, 60. Новобудови знаходяться за 18 хвилин ходьби до станції метро "Лівобережна". На авто звідси можна за 20 хвилин дістатися на правий берег до центральної частини столиці.

      Житловий комплекс комфорт-класу - це проєкт від забудовника "Київміськбуд" за партнерства компанії Forum Capital. До ЖК входять чотири односекційні будинки і ще один на 8 секцій. Висотність усіх будівель - 26 поверхів. Об'єкти ввели в експлуатацію в 2018 і 2020 роках.

      Особливості

      Новобудову звели за монолітно-каркасною технологією із застосуванням цегли та керамзитоблоку для заповнення стін. Утеплення виконано мінеральною ватою. Опалення у всіх новобудовах - централізоване.

      Переваги житлового комплексу "Каховська":

      • 18 хвилин пішки до метро;
      • розташування - Микільська Слобідка;
      • підземний паркінг на 292 машиномісця;
      • гостьова парковка;
      • дитячі майданчики;
      • внутрішня інфраструктура;
      • свій дитячий садок;
      • безшумні пасажирські та вантажопасажирські ліфти.

      Інфраструктура

      На візуально закритій і затишній прибудинковій території ЖК розташовані дитячі та спортивні майданчики, місця для відпочинку на свіжому повітрі. Благоустрій комплексу також включав у себе відкриття об'єктів інфраструктури в кроковій доступності від будинку. Тут є свій дитячий садок, магазини, кафе, ресторани, хімчистка та інші заклади.

      За 5-10 хвилин пішки від комплексу розташовані школа №65, Український коледж ім. В. Сухомлинського, спортклуб, дитячий садок №628, медичний центр, зупинки громадського транспорту. Сухомлинського, спортклуб, дитячий садок №628, медичний центр, зупинки громадського транспорту.

      За 5 хвилин можна дійти до залізничної станції "Київ-Дніпровський", звідки курсує міська електричка. За 10 хвилин вийде прогулятися до парку "Перемога" з розвагами на вибір для дорослих і дітей.

      Продаж квартир

      У "Каховській" представлені 1-2-3-4-5-кімнатні квартири площею від 30 до 165 м², зокрема дворівневе житло з гарним краєвидом з вікон на місто. Висота стель - 3-3,3 метра. Планування продумані та відповідають комфортним умовам для життя.

      Щоб купити квартиру в цьому житловому комплексі або в іншій новобудові на лівому березі, зверніться до професійних ріелторів. Ми візьмемо всі етапи оформлення угоди купівлі-продажу на себе, щоб ви максимально швидко стали власником нерухомості в Києві. Телефонуйте за вказаним номером або залиште заявку на сайті.

      Мапа

      50.4629625, 30.5912206