ЖК Тріумф

    Клас житла
    Бізнес
    Ціна
    від 2288 €/м²
    Ціна
    від 90,405 ₴/м²
    Ціна
    від 2100 $/м²
    Адреса
    вул. Звіринецька, 59
    Кількість квартир
    207
    Кількість будинків
    1
    Поверхи
    25
    Строк здачі
    2008
    Стіни
    Цегла
    Утеплення
    Мінеральна вата
    Опалення
    Центральне
    Паркінг
    Підземний
    Висота стелі
    3.00м
    Технологія будівництва
    Монолітний каркас
    Закрита територія
    Ні
    Внутрішнє оздоблення
    Без обробки

      Про житловий комплекс

      Тріумф " розташований у Печерському районі Києва за адресою: вулиця Звіринецька, 59. Новобудови знаходяться на вершині Звіринецького пагорба в безпосередній близькості від Ботанічного саду. Найближчі станції метро - "Дружби народів" і "Печерська": дорога на громадському транспорті займе 15 хвилин.

      Житловий комплекс бізнес-класу включає в себе три секції: окремий 14-поверховий будинок і два 25-поверхових будівлі, з'єднаних переходом на рівні 17-19 поверхів. Проект реалізований забудовником ТММ. Об'єкт був зданий в експлуатацію в 2008 році.

      Особливість

      Нова будівля була побудована за монолітно-каркасною технологією зі стінами з керамічної цегли та високоякісною звукоізоляцією. Ізоляція виконана з екологічно чистого матеріалу - мінеральної вати. Житловий комплекс підключений до централізованого опалення.

      Переваги житлового комплексу "Тріумф":

      • розташування-200 метрів до Ботанічного саду;
      • підземна парковка на 247 машиномісць;
      • ефективна Шумоізоляція будинків і квартир;
      • Система "Розумний будинок";
      • власну інфраструктуру;
      • цілодобова охорона;
      • власну керуючу компанію.

      Інфраструктура

      У новобудові передбачені власні об'єкти інфраструктури: фітнес-центр класу люкс Sport Life, салон краси "Карамель", магазин" Дача", центр відновлення здоров'я, винний ринок, Хімчистка. Прибудинкова територія упорядкована, в тому числі озеленена.

      У декількох хвилинах ходьби від житлового комплексу знаходяться кав'ярня, кафе і ресторани, перукарня, школа №5, SPA, приватний дитячий сад, супермаркет "Велика Кишеня", відділення банку, Пошта і багато іншого. У 5 хвилинах ходьби знаходиться Ботанічний сад, а трохи далі - монумент "Батьківщина-мати". До залізничного вокзалу Київ-Деміївський та залізничного вокзалу Видубичі можна дістатися за 8 хвилин на особистому автомобілі, а до міжнародного аеропорту Київ - за 20 хвилин.

      Квартири на продаж

      Тріумф пропонує 1-4-кімнатні квартири зі зручним плануванням і продуманою площею. Висота стель становить 3 метри. Забудовник продавав квартири без ремонту, але на вторинному ринку можна знайти нерухомість з декоративною обробкою.

      Щоб дізнатися, за якою ціною і яку квартиру ви можете придбати в цьому комплексі, зверніться в агентство "Маяк". Наші співробітники допоможуть вам вирішити питання покупки житла швидко і максимально зручно для вас.

       

      Мапа

      50.4077696, 30.5552412