Найдорожчі житлові комплекси Києва

Найдорожчі житлові комплекси Києва

Ринок елітної нерухомості має свої тренди на вибір житла. На українському ринку є аналоги зарубіжних проектів, скориговані на місцевий лад. З чого почати вибір?

Пропозицій новобудов преміум-класу досить обмежено. Серед об'єктів уже готові більш ніж на 30% або введені в експлуатацію, але ще ведуть продажі від забудовника.

Вартість квадратного метра за даними сайту lun.ua та відділів продажів:

  • від $2500-3000
  • середня ціна - $4000-4500
  • високі значення - $ 8000 на окремі пропозиції (пентхауси та ще кількох об'єктів на ринку)

Критерієм відбору для всіх проектів є:

  • контроль доступу на внутрішню територію
  • підземний паркінг місткістю в середньому 1,5 паркомісця на квартиру
  • дизайнерське оформлення лобі
  • наявність охорони
  • консьєрж-сервісу
  • додаткових приміщень: переговорних, дитячих, господарських кімнат

Більшість проектів використовують панорамне скління, каскадні балкони або тераси, систему «розумний будинок». Серед масштабних комплексів популярне рішення – висотні вежі, які об'єднані загальним стилобатом та містками на самому верху будинку. Трендом таких комплексів також – лаунж- та барбекю-зони, парки, сади, фонтани та басейни на даху. Найпоширенішими елементами внутрішньої інфраструктури є SPA-комплекси, фітнес-зали, кінотеатри.

Об'єкти житла клубного та Residence форматів відрізняються меншою кількістю квартир інфраструктурою, а також малою поверховістю. Такі будинки вписуються в оточення та розташування у старій частині Подолу та Липок.

ЖК Signature (вул. Мечникова 11а, Печерський район)

  • Забудовник: «Континіум Девелопмент»
  • Ціна: від $3500 до 8000 (пентхауси) за кв. м. У середньому $5000/кв.м

ЖК Signature

ЖК Signature

Проектом передбачено дві 11-поверхові та одна 25-поверхова секції, з'єднані загальним стилобатом. Загалом квартир у ЖК – 170, підземний паркінг на 240 машиномісць.

Будівництво ведеться у Печерському районі, біля станції метро «Кловська» та флагманського Good Wine. У пішій доступності - БЦ "Парус", ТРЦ Gulliver, Бессарабська площа, Mandarin Plaza, Палац Спорту.

Інфраструктура ЖК Signature передбачає ТЦ у стилобаті, SPA-комплекс із кількома басейнами, тренажерний зал, переговорні кімнати, дизайнерське лобі. На даху стилобату – парк, дитячий майданчик, сухий фонтан, сад каміння, прозорий атріум у центральній 25-поверховій вежі.

Linden Luxury Residences (вул. Лютеранська 18в, Печерський район)

  • Забудовник: Budhouse Group
  • Ціна: від $4300 до $8000 за кв. м. У середньому – $5000/кв. м

ЖК Linden Luxury

ЖК Linden Luxury

Проект являє собою один 14-поверховий будинок із двох рівномірних частин (вид «розкритої книги»).

Кількість квартир 140, паркінг на 250 машиномісць, комерційні приміщення.

Будинок розташований на старих Печерських Липках, поблизу урядового кварталу, Будинки з химерами, театру ім. І. Франка, ЦУМу, станції метро «Хрещатик» та однойменної вулиці.

Інфраструктура Linden Luxury Residences - парк та зона барбекю на даху будівлі, кінозал, SPA-комплекс, фітнес-зал, дитячий клуб, переговорні кімнати, сховище для шуб, окремі комори для кожної квартири. Індивідуальні планування типу резиденцій, прозорі балкони, панорамні вікна.

Andriyivsky City Space (вул. Андріївська, 22, Подільський район)

  • Забудовник: Saga Development
  • Ціна: від $3600 до 4700 кв. м.

Andriyivsky City Space

Andriyivsky City Space

Проект являє собою один поліфункціональний будинок клубного типу, висотою 9 поверхів, що містить 16 апартаментів, комерційні та офісні приміщення. Підземний паркінг на 68 машиномісць.

Будівництво ведеться у старій частині Подільського району, поблизу Андріївського узвозу та вул. Набережно-Хрещатицька, в пішій доступності до вул. Сагайдачного, Поштового та Контрактового площ (і однойменних станцій метро), фунікулера, річкового порту.

Інфраструктура Andriyivsky City Space передбачає 9600 кв. м офісних та 2250 кв. м комерційних площ, коворкінг-простір, панорамний ресторан на даху, внутрішній двір із садом.

ЖК Tetris Hall (вул. Ділова 1/2 (1 черга), Ділова 5 (2 черга), Печерський район)

  • Забудовник: KAN Development (засновник Ігор Ніконов)
  • Ціна: від $4500 до $6000 кв. м.

ЖК Tetris Hall

ЖК Tetris Hall

Об'єкт складається з двох 25-поверхових веж, з'єднаних між собою скляним переходом, 420 квартир та трирівневого підземного паркінгу.

Комплекс розташований на перетині Печерського та Голосіївського районів, поряд з великою кількістю офісів та представництв. У кроковій доступності НСК «Олімпійський» та станція метро «Олімпійська», Планетарій, Палац «Україна», вул. Велика Васильківська з великою кількістю магазинів та установ.

Інфраструктура ЖК Tetris Hall складається із закритого двору з дитячими, спортивними майданчиками та ландшафтним дизайном, лаунжа з басейном та зоною барбекю на даху, лобі та консьєрж-сервісу. У комплексі є автономне опалення, швидкісні ліфти, система «розумний дім», приміщення для зберігання габаритних речей.

ЖК Taryan Towers (вул. Іоанна Павла II, 12, Печерський район)

  • Забудовник: Taryan Group у партнерстві з «Познякижилбуд»
  • Ціна: від $3500 до $4500 кв. м

ЖК Taryan Towers

ЖК Taryan Towers

Проект складається з трьох футуристичних 30-поверхових веж, з'єднаних 4-поверховим стилобатом та скляними переходами на верхньому рівні. 574 квартири та підземний паркінг на 670 паркомісць.

Будівництво ведеться у Печерському районі, поблизу бул. Лесі Українки та Дружби Народів, вул. Старонаводницька. У пішій доступності – станції метро «Дружби народів» та «Печерська», ботанічний сад ім. Гришка.

Інфраструктура Taryan Towers передбачає оздоблення дахів веж: парк зі штучним озером, зимовий сад, панорамний ресторан та прогулянкові доріжки на висоті 30 поверху. У стилобаті планується ТРЦ із продовольчим супермаркетом. На даху стилобату зона відпочинку з басейном. Також в інфраструктуру комплексу входить вже діючий SPA-курорт Tsarsky з басейном та фітнес-клубом.

ЖК Obolon Residences (просп. Оболонський, 26; Оболонський район)

  • Забудовник: Dragon-Ukrainian Properties & Development plc
  • Ціна: від $2500 до $3600 кв. м.

ЖК Obolon Residences

ЖК Obolon Residences

Об'єкт складається з трьох секцій висотою 24-26 поверхів, об'єднаних загальним стилобатом, 436 квартир та дворівневий підземний паркінг на 250 машиномісць.

Комплекс розташований у престижній частині Оболонського району, поряд станції метро «Мінська», ТРЦ Dream Town та Obolon Smart Plaza, в пішій доступності від Оболонської набережної, парку «Наталка» та київського гольф-центру.

Інфраструктура Obolon Residences входять лаун-зона з джакузі на даху, кінотеатр, фітнес-зал, переговорні кімнати, внутрішній двір із дитячими та спортивними майданчиками, стильні лобі та консьєрж-сервіс. Окремі пральна та дитяча кімната. Комплекс обладнаний централізованою системою «Розумний дім».

ЖК Krauss Gallery (вул. Круглоуніверситетська, 5-7; Печерський район)

  • Забудовник: "Креатор-Буд" (Ігор Гуда)
  • Ціна: від $3800 до $6000 кв. м.

ЖК Krauss Gallery

ЖК Krauss Gallery

Проект являє собою один 10-поверховий будинок преміум-класу на 73 квартири з підземним паркінгом на 83 автомобілі.

Будівля зводиться у історичному центрі міста. Поруч із Бессарабського ринку, вул. Хрещатик, театр ім. Лесі Українки, ЦУМом, Печерський Липками та станцією метро «Театральна».

Інфраструктура будинку передбачає офісні та комерційні приміщення на перших поверхах, загальну терасу з бібліотекою та кафе, лобі тераси на верхніх поверхах, закрите подвір'я, дизайнерське чоло, переговорні кімнати, фітнес-зал. Центральне кондиціювання та автономне опалення, швидкісні ліфти, панорамні вікна та тераси у кожній квартирі.

БФК Intergal City (вул. Старонаводницька 16б, Печерський район)

  • Забудовник: «Інтеграл-Буд» (Володимир Зубік)
  • Ціна: від $2200 до $8000 (пентхауси) кв.м.

БФК Intergal City

БФК Intergal City

Проект передбачає будівництво п'яти футуристичних веж різної поверховості (10-23-25-27), громадського простору, торгового та бізнес-центру. 700 квартир та кілька паркінгів: підземний, надземний та гостьовий на 1350 машиномісць.

Будівництво ведеться у верхній частині Печерська, поряд із приватною забудовою, Києво-Печерською Лаврою, Співочим полем, бул. Лесі Українки. У пішій доступності – станція метро "Печерська", вул. Московська.

Інфраструктура «футуристичного міста майбутнього» включає торгові та офісні площі, SPA-комплекс з басейном та фітнес-залом, коворкінг, конференц-холи та кінотеатр. Панорамні приватні та загальні тераси на різних рівнях; внутрішню територію з парком, фонтаном, зонами відпочинку та дитячим майданчиком.

ЖК Illinsky House (вул. Набережно-Хрещатицька, 21; Подільський район)

  • Забудовник: Cityconsult Development
  • Ціна: від $3100 до $4400 кв. м.

ЖК Illinsky House

ЖК Illinsky House

Проект складається з двох будинків із змінною поверховістю (5-8 поверхів), у стриманому класичному стилі навколишньої забудови. 125 квартир та підземний паркінг на 143 паркомісця.

Будівництво ведеться в історичній частині Подолу, поблизу набережної, Поштової та Контрактової площ, Річкового вокзалу, Іллінської церкви.

Інфраструктура будинку передбачає торгову галерею, офісні приміщення та апарт-готель на нижніх поверхах. Подвір'я з ландшафтним дизайном, лобі, консьєрж-сервіс, контроль якості повітря.